Kayısı Yağı ve Çekirdeğinin İnsana Faydaları

Kayısı Yağı ve Çekirdeğinin İnsana Faydaları

Karoten ve betakaroten de içerdiği maddeler arasında yer almaktadır. Bu maddelerin günümüz tıbbınca kanser başta olmak üzere birçok hastalığa şifa olduğu tescillenmiş durumda. Kayısının kendisi gibi, çekirdeğinin yağı da insanların sağlığı için şifa dağıtmaktadır. Kayısının çekirdeği eski tarihlerden beri tümör ve ülseri önlemek için kullanılmakta idi. Hücre yenilenmesini uyarır, hızlandırır, cilde canlı bir görünüm kazandırır. Aynı zamanda serbest radikallere karşı da cildi korur.

Kayısı yağı kayısı tohumlarından soğuk pres yöntemi ile elde edilmektedir. İnce dokulu ve yumuşak bir yağdır. Özellikle hassas ciltlerde uygulanması başarılı sonuçlar vermektedir. Kayısı yağı cilde yumuşaklık verir ve yumuşaklık kazandırır. Bu nedenle yüz maskeleri ve yüz arındırıcılarında kullanılan çoğu yağdan sadece bir tanesidir.. Kayısı yağı hassas ciltlerin dışında diğer cilt tiplerinde de kullanılabilmektedir. Dudak çevresi, yüz, göz çevresine uygulandığında kişi için şaşırtısı sonuçlar vermektedir.

Kayısı çekirdeği yağı, doymamış yağ asitler olan oleik ve linoleik asit gibi yağ asitleri bakımından zengin bir bileşime sahiptir. Bu yağlar vücutta hızlı bir biçimde emilebilme özelliğine sahiptir. Yanı sıra içerisinde vitamin olarak A, D, E, K vitaminleri ve mineral olarak ise kalsiyum, magnezyum ve selenyum bulundurmaktadır. Yapısındaki E vitaminleri (E vitamini çoğu cilt bakım kremlerinde de kullanılmaktadır) sayesinde antioksidan özelliğe sahiptir. Uygulama olarak ise, bir pamuk yardımı ile normal ciltlere haftada bir gün, kuru ciltlerde ise günde bir defa deriye kayısı yağı sürülmesini olumlu sonuçlar vermektedir.

Tüm bitkisel yağların genel özelliklerine bakıldığında hepsinde başta cilt üzerine faydasınıı görürüz. Kayısı çekirdeği yağı bileşimi nedeni ile adeta estetik cerrahı gibi alanında uzmandır. Kayısı çekirdeği yağının faydalarını sıralayacak olursak

apricot-seed-oil

*Cilt yaşlanmalarına iyi gelmektedir.

*Ciltteki sivilcelerin giderilmesine karşı ideal bir çözüm olarak kullanılabilir.

*Kayısı çekirdeği yağını banyo sonrası bebeğinizin cilt bakımında da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tamamen doğal olan bu yağ bebeğinizin cildinin yumuşacık olmasını sağlayacaktır.

*Yüz temizliğinde kullanılabilir.

*Deri için nemlendirici ve yumuşatıcı özelliğe sahiptir.

*Derideki kaşıntı ve kuruluğu giderir. Kış mevsiminin yıpratıcı etkilerini önler.

*Ciltteki siyah noktaları yok eder.

*Selülitli bölgelere uygulandığında zayıflama ve incelme sağlamaktadır.
Kayısı çekirdeği yağının hiç bir yan etkisi bulunmamaktadır.

UYARI :
Hastaliklari teşhis, tedavi etmek 1219 sayılı Tababet Kanunu’na göre sadece hekimlerimizin görevidir. Bu web sitesinde yer alan bilgiler sağlıklı ve faydali yaşama hakkında tavsiye niteliğinde olup paylaşımlar ve konularımız tavsiye ettiğimiz ürünlerimiz ilaç değil, faydali yaşama besin destek ürünleridir. Tedavi veya doktor tedavisi yerine geçmez. Paylaşılan metinlerde ve  Kürlerin içerisinde geçen bitkilerin kullanımından önce, adı geçen bitkilere alerjiniz olup olmadığını kontrol ettirdikten sonra kullanmanız tavsiye olunur.  Hayata sağlıklı, afiyet içinde,  topluma ve kendinize faydalı yaşamanız dileklerimizle..

20151231231811_cekirdek_kavrulmus

Human benefits of apricot kernel oil and

substances that contain carotene and beta-carotene are among well. especially of cancer medicine to cure many diseases that today these substances registered under way. As Apricot itself, the oil seed also brings healing to people’s health. Apricot kernel was being used to prevent tumors and ulcers since ancient times. It stimulates cell renewal, promotes, provides a vivid look to the skin. At the same time also it protects the skin against free radicals.  Apricot oil is obtained by cold pressing method of apricot seeds. Fine-textured and soft oil. Especially sensitive skin, gives good results in implementation. Apricot oil gives the skin smoothness and softness. Therefore, it is only one of many oil used in face masks and face purifier.

Apricot oil can be used in other skin types except sensitive skin. Lip environment, face, gives bafflement results when applied to people around the eye. Apricot kernel oil has a composition rich in fatty acids such as oleic and linoleic acids with unsaturated fatty acids. These oils are capable of being rapidly absorbed in the body. As well as in vitamins A, D, E, K vitamins and minerals as the calcium, magnesium and selenium possession.


E vitamins in the structure (vitamin E is also used in most skin care creams) it has antioxidant properties thanks. In practice, the normal skin once a week with the help of a cotton, dry skin and in the placing apricot oil to the skin once a day, give positive results.

When they look at the general properties of all vegetable oils on the skin first in all we see faydasını. Apricot kernel oil composition is why experts in the field, such as the plastic surgeon almost.
If it sorts out the benefits of apricot kernel oil

* It is good for skin aging.

* Pimples on the skin can be used as an ideal solution to be resolved.

* Apricot kernel oil bath after your baby’s skin care you can use easily. Quite naturally, which will ensure that the oil softens the skin of your baby.

* Can be used on the face cleaning.

* It has moisturizing and emollient properties for the skin.

* Removes itching and dryness of the skin. To prevent the effects of harsh winters.

* Eliminates black spots on the skin.

* Cellulite offers weakening and thinning when applied to regions.

There are no side effects of apricot kernel oil.

Menschliche Vorteile von Aprikosenkernöl und

Substanzen, die Carotin und Beta-Carotin enthalten sind unter gut. insbesondere der Krebsmedizin zu viele Krankheiten zu heilen, die heute diese Substanzen im Gange registriert. Wie Aprikose selbst bringt die Ölsaat auch die Heilung die Gesundheit der Menschen. Aprikosenkern wurde verwendet, Tumoren und Geschwüre seit alten Zeiten zu verhindern. Es stimuliert die Zellerneuerung fördert, bietet einen lebendigen Blick auf die Haut. Zugleich schützt es auch die Haut vor freien Radikalen.  Aprikosenöl wird durch Kaltpressung Methode von Aprikosenkernen erhalten. Fein strukturierten und weich Öl. Besonders empfindliche Haut, gute Ergebnisse bei der Umsetzung. Aprikosenöl verleiht der Haut Geschmeidigkeit und Weichheit. Daher ist es nur eine von vielen Öl in Gesichtsmasken und Gesichtsreiniger verwendet.  Aprikosenöl kann in anderen Hauttypen mit Ausnahme von empfindlicher Haut verwendet werden. Lippen Umwelt, Gesicht, gibt Ergebnisse Verblüffung, wenn die Menschen um das Auge aufgetragen.

Aprikosenkernöl hat eine Zusammensetzung, die reich an Fettsäuren wie Ölsäure und Linolsäure mit ungesättigten Fettsäuren. Diese Öle sind in der Lage im Körper schnell resorbiert werden. Sowie in den Vitaminen A, D, E, K-Vitamine und Mineralstoffe wie Calcium, Magnesium und Selen Besitz. E-Vitamine in der Struktur (Vitamin E ist auch in den meisten Hautpflegecremes verwendet wird) es hat antioxidative Eigenschaften durch. In der Praxis geben die normale Haut einmal pro Woche mit Hilfe eines Baumwoll, trockene Haut und bei der Platzierung Aprikosenöl auf die Haut einmal täglich, positive Ergebnisse.

Wenn sie auf der Haut in allen zuerst die allgemeinen Eigenschaften aller Pflanzenöle betrachten, sehen wir faydasını. Aprikosenkernöl-Zusammensetzung ist, warum Experten auf dem Gebiet, wie die plastischen Chirurgen fast.
Wenn sortiert sie die Vorteile von Aprikosenkernöl aus

* Es ist für die Hautalterung gut.

* Pickel auf der Haut kann als ideale Lösung verwendet werden, gelöst werden.

* Aprikosenkernöl Bad nach Hautpflege Ihres Babys Sie leicht nutzen können. Ganz natürlich, die gewährleistet, dass das Öl die Haut Ihres Babys erweicht.

* Kann auf der Gesichtsreinigung verwendet werden.

* Es hat feuchtigkeitsspendende und lindernde Eigenschaften für die Haut.

* Entfernt Juckreiz und Trockenheit der Haut. Um die Auswirkungen der harten Wintern zu verhindern.

Beseitigt * schwarze Flecken auf der Haut.

* Cellulite bietet Schwächung und Ausdünnung, wenn die Regionen angewendet.

Es sind keine Nebenwirkungen von Aprikosenkernöl.

kayisi

فوائد الإنسان من زيت لب المشمش و

يتم الحصول على زيت المشمش بطريقة إلحاحا الباردة من بذور المشمش. غرامة محكم والنفط لينة. خصوصا البشرة الحساسة، ويعطي نتائج جيدة في التنفيذ. زيت لب المشمش يعطي نعومة البشرة ونعومة. وبالتالي، فإنه هو واحد فقط من النفط العديد من المستخدمة في أقنعة الوجه والوجه تنقية.

زيت لب المشمش يمكن استخدامها في أنواع البشرة الأخرى باستثناء البشرة الحساسة. البيئة الشفاه والوجه ويعطي نتائج الحيرة عندما يطبق على الناس حول العين.

زيت لب المشمش يحتوي على تركيبة غنية في الأحماض الدهنية مثل الأحماض الأوليك واللينوليك مع الأحماض الدهنية غير المشبعة. هذه الزيوت هي قادرة على أن يمتص بسرعة في الجسم. وكذلك في الفيتامينات A، D، E، K الفيتامينات والمعادن مثل الكالسيوم والمغنيسيوم والسيلينيوم حيازة.
(يستخدم فيتامين E أيضا في معظم كريمات العناية بالبشرة) الفيتامينات E في بنية لديها خصائص مضادة للأكسدة بفضل.

في الممارسة العملية، والبشرة العادية مرة واحدة في الأسبوع مع مساعدة من القطن، وجفاف الجلد وفي مجال النفط وضع المشمش على الجلد مرة واحدة في اليوم، وتعطي نتائج إيجابية.

عندما ننظر إلى الخصائص العامة لجميع الزيوت النباتية على الجلد أولا في كل ما نراه faydasını. المشمش تكوين زيت لب هو لماذا الخبراء في هذا المجال، مثل جراح التجميل تقريبا.
إذا كان يفرز منافع زيت لب المشمش

* إنه لأمر جيد لشيخوخة الجلد.

* البثور على الجلد يمكن استخدامها بوصفها الحل الأمثل لحلها.

* حمام زيت لب المشمش بعد العناية بالبشرة طفلك يمكنك استخدامها بسهولة. طبيعي جدا، والتي سوف تأكد من أن النفط يلين الجلد طفلك.

* يمكن أن تستخدم في تنظيف الوجه.

* لديه الترطيب وخصائص المطريات للبشرة.

* يزيل الحكة وجفاف الجلد. لمنع آثار الشتاء القاسي.

* يزيل البقع السوداء على الجلد.

* السيلوليت يقدم ضعف وترقق عند تطبيقه على المناطق.

ليس هناك أي آثار جانبية من زيت لب المشمش.

Avantages humains de l’huile de noyau d’abricot et

substances qui contiennent carotène et le bêta-carotène sont parmi bien. en particulier de la médecine du cancer pour guérir de nombreuses maladies qui aujourd’hui ces substances enregistrées en cours. Comme Apricot elle-même, la graine d’huile apporte également la guérison à la santé des gens. Noyau d’abricot a été utilisé pour prévenir les tumeurs et les ulcères depuis les temps anciens. Il stimule le renouvellement cellulaire, favorise, offre un regard vif sur la peau. En même temps, aussi elle protège la peau contre les radicaux libres.

L’huile d’abricot est obtenue par la méthode de pressage à froid des graines d’abricot. Texture fine et d’huile douce. Surtout la peau sensible, donne de bons résultats dans la mise en œuvre. L’huile d’abricot donne la douceur de la peau et la douceur. Par conséquent, il est seulement un des nombreux huile utilisée dans les masques et le visage purificateur.

L’huile d’abricot peut être utilisé dans d’autres types de peau, sauf les peaux sensibles. environnement Lip, le visage, donne des résultats de bafflement lorsqu’il est appliqué aux personnes autour de l’œil.

l’huile de noyau d’abricot a une composition riche en acides gras tels que les acides oléique et linoléique avec des acides gras insaturés. Ces huiles sont capables d’être rapidement absorbé dans le corps. Ainsi que dans les vitamines A, D, E, K vitamines et minéraux comme le calcium, le magnésium et le sélénium possession.
E vitamines dans la structure (vitamine E est également utilisé dans la plupart des crèmes de soins de la peau), il a des propriétés antioxydantes grâce.

Dans la pratique, la peau normale une fois par semaine avec l’aide d’un coton, peau sèche et dans l’huile d’abricot mise à la peau une fois par jour, donne des résultats positifs.

Quand ils regardent les propriétés générales de toutes les huiles végétales sur la peau d’abord dans tout ce que nous voyons faydasını. composition d’huile de noyau d’abricot est pourquoi les experts dans le domaine, tels que le chirurgien plastique presque.
Si elle trie les bienfaits de l’huile de noyau d’abricot

* Il est bon pour le vieillissement de la peau.

* Les boutons sur la peau peuvent être utilisés comme une solution idéale pour résoudre.

* Bain d’huile de noyau d’abricot après le soin de votre bébé de la peau, vous pouvez utiliser facilement. Tout naturellement, ce qui fera en sorte que l’huile adoucit la peau de votre bébé.

* Peut être utilisé sur le nettoyage du visage.

* Il a des propriétés hydratantes et émollientes pour la peau.

* Élimine les démangeaisons et la sécheresse de la peau. Pour éviter les effets des hivers rigoureux.

* Élimine taches noires sur la peau.

* Cellulite offre un affaiblissement et un amincissement lorsqu’il est appliqué aux régions.

Il n’y a pas d’effets secondaires de l’huile de noyau d’abricot.

http://faydaliyasam.com/gune-soguk-bir-dusla-baslamanin-faydalari-hissedeceksiniz/

Göz Altı Morluklarınızdan Sağlıklı Kurtulabilirsiniz

Beyaz Dutun Saç Sağlığına Muhteşem Faydalıdır.

Dutun Kanser Sağlığına ve Prostat Kanserine Faydalıdır.

Dut Cildi daha Gençleştirir ve Cilt Sağlığına Faydalıdır..

Dut Meyvası Diyabetik Hastalarına, Faydalıdır

Dut Kabızlık, Bulantı, Ağrı gibi Sindirim Sisteminde Faydalı Meyvadır

Dut Suyu’nun Görme Yeteneğinin Gelişmesine Faydalıdır.

Dut Bağışıklık Sistemini Güçlendirir.

Dut Kan Pıhtılaşmasına Engel Olarak, Dolaşım Sistemini iyileştirir.

Diyabetik Beslenme için, incir ideal Besindir.

Diyabetik Yaralara, incir Muhteşem Faydalıdır.

Taze İncir Akne Tedavisinde çok Faydalıdır.

İncir Boğaz Ağrısı, Bronşit ve Öksürüğe de Faydalıdır.

Taze Ve Kuru İncir İnsan Bedeninde Hücreleri Yeniler.

incir, insan sütüne en çok benzeyen gıdadır

İncir Tansiyonun Dengelenmesine Yardımcı Olur.

Körpe İncir Yaprağından Akan Süt Ellerde, Vücuttaki Siğile Etkilidir

C Vitamini Tableti Ellerde, Vücutta Oluşan Siğile Faydalıdır.

Siğilin Üzerine Selobant Parçasını Yapıştırmak Faydalıdır.

E Vitamini Kapsülü Siğillere Karşı Faydalıdır.

Çay Ağacı Yağı Siğil’e Karşı Etkili ve Faydalıdır.

Hint Yağı Siğil’e Karşı etkili ve Faydalıdır.

Elma Sirkesinin Cildinizdeki Sivilcelerden Kurtulun

Detoks Diyeti Detoks Rejimi ve Faydaları

Kanser Hücrelerini Öldürün, Pancar, Kereviz ve Havuç Suyu iksiri.

Kırmızı Pancar Kalp Sağlığını Korur.

Kırmızı Pancar, Karaciğer’i Sağlığına Muhteşem Faydalıdır.

Kırmızı Pancar da Radyoaktif Eleman Rubidyum, Sindirim’e Faydalıdır.

Kırmızı Pancar Alyuvarların Oluşumunda Rol Oynar.

Pişirilmiş Kırmızı Pancar Safra Kesesini Temizler.

Pişirilmiş Kırmızı Pancar Böbrek Temizlemek için Faydalıdır.

Kırmızı Pancar Mide Ekşimesini ve Mide Ağrısını Gideriyor.

Kırmızı Pancar Kaynatılıp içilirse idrar Söküyor.

Kırmızı Pancar Mide Tembelliğine Faydalıdır

Kırmızı Pancar Çocuklarda Mide Tembelliğine faydalıdır

Kırmızı Pancar Mide hazımsızlığına faydalıdır

Kırmızı Pancar Midede Geğirmeye Faydalıdır

Kırmızı Pancar Mide Bulantısını Giderir.

http://faydaliyasam.com/kirmizi-pancar-mide-gazi-gastrit-faydalidir/

incirin öksürük için muhteşem insan sağlığına faydalıdır

incir ve Sütün Muhteşem Birleşmesi Müshil için Etkilidir.

Kuru incir Bağışıklık Sistemini Güçlendirir.

insan Sağlığı için Limonun Faydaları

Dut Bağışıklık Sistemini Güçlendirir.

Dut Suyu’nun Görme Yeteneğinin Gelişmesine Faydalıdır.

Dut Kabızlık, Bulantı, Ağrı gibi Sindirim Sisteminde Faydalı Meyvadır

Dut Meyvası Diyabetik Hastalarına, Faydalıdır

Dut Cildi daha Gençleştirir ve Cilt Sağlığına Faydalıdır..

Dutun Kanser Sağlığına ve Prostat Kanserine Faydalıdır.

Beyaz Dutun Saç Sağlığına Muhteşem Faydalıdır.

Göz Altı Morluklarınızdan Sağlıklı Kurtulabilirsiniz

Körpe İncir Yaprağından Akan Süt Ellerde, Vücuttaki Siğile Etkilidir

İncir Tansiyonun Dengelenmesine Yardımcı Olur.

incir, insan sütüne en çok benzeyen gıdadır

Taze Ve Kuru İncir İnsan Bedeninde Hücreleri Yeniler.

İncir Boğaz Ağrısı, Bronşit ve Öksürüğe de Faydalıdır.

Taze İncir Akne Tedavisinde çok Faydalıdır.

Diyabetik Yaralara, incir Muhteşem Faydalıdır.

Diyabetik Beslenme için, incir ideal Besindir.

Dut Kan Pıhtılaşmasına Engel Olarak, Dolaşım Sistemini iyileştirir.

Kırmızı Pancar, Karaciğer’i Sağlığına Muhteşem Faydalıdır.

Kırmızı Pancar Kalp Sağlığını Korur.

Kanser Hücrelerini Öldürün, Pancar, Kereviz ve Havuç Suyu iksiri.

Detoks Diyeti Detoks Rejimi ve Faydaları

Elma Sirkesinin Cildinizdeki Sivilcelerden Kurtulun

Hint Yağı Siğil’e Karşı etkili ve Faydalıdır.

Çay Ağacı Yağı Siğil’e Karşı Etkili ve Faydalıdır.

E Vitamini Kapsülü Siğillere Karşı Faydalıdır.

Siğilin Üzerine Selobant Parçasını Yapıştırmak Faydalıdır.

C Vitamini Tableti Ellerde, Vücutta Oluşan Siğile Faydalıdır.

Biberiye Kas Ağrılarına ve Sağlığımıza Faydalıdır.

insan Beynine iyi Gelen Yeşil Yapraklı Bitkiler

Kas Ağrılarına Uykunun ve Dinlenmenin Faydaları

Kas Ağrılarına NANE’nin Faydalı Etkisi

EPSOM TUZU Etkileri ve Kas Ağrılarına Faydalıdır.

Kas Ağrılarına PAPATYA Etkisi ve Faydaları

Kas Ağrılarına Yaban Mersininin Faydaları

Kas Ağrılarına Acı ve KIRMIZI Biber Faydaları

Kas Ağrılarına MAGNEZYUM Mineralinin Faydaları

Kas Ağrılarına D Vitamininin Faydalı Etkileri

Kalp Rahatsızlığı ve Kronik Hastalara Pikan Cevizi Faydalıdır

Kara Lahana Kanser için faydalı Sebzelerdendir

Çin Lahanası insan Sağlığı ve Bağışıklık Sistemini Güçlendirir.

Su teresi Kanser için Faydalı Sebzelerdendir

Roka insan Sağlığı ve Kanser için Faydalı Sebzedir

Pazı insan Sağlığı ve Kanser için Faydalı Sebzelerdendir.

Dut Kan Pıhtılaşmasına Engel Olarak, Dolaşım Sistemini iyileştirir.

Kırmızı Pancar, Karaciğer’i Sağlığına Muhteşem Faydalıdır.

Kırmızı Pancar Kalp Sağlığını Korur.

Kanser Hücrelerini Öldürün, Pancar, Kereviz ve Havuç Suyu iksiri.

Detoks Diyeti Detoks Rejimi ve Faydaları

Kıvırcık lahana Kanser için Faydalı Sebzedir

Kayısı Yağı ve Çekirdeğinin İnsana Faydaları

Güne Soğuk Duşla Başlamanın faydalarını hissedeceksiniz.

Kanserli Hücreyi intihara Sürükleyen Süper Baharat Kekik

Elma kurusu Öksürüğe Yüzyıllarca şifa Vermektedir

İncir sperm arttırıcı özelliği Mevcuttur. Aile’nin Mutluluğudur.

http://faydaliyasam.com/kuru-incir-ve-zeytinyagi-ile-astimi-hastalarina-sifadir

.
.

Bilgi kaynaklarımız:
www.google.com
www.yahoo.com
www.bing.com
www.yandex.com
www.mozilla.org
www.faydaliyasam.com
http://faydaliyasam.com

UYARI:
Hastaliklari teşhis, tedavi etmek 1219 sayılı Tababet Kanunu’na göre sadece hekimlerimizin görevidir. Bu web sitesinde yer alan bilgiler sağlıklı ve faydali yaşama hakkında tavsiye niteliğinde olup paylaşımlar ve konularımız tavsiye ettiğimiz ürünlerimiz ilaç değil, faydali yaşama besin destek ürünleridir. Tedavi veya doktor tedavisi yerine geçmez. Paylaşılan metinlerde ve Kürlerin içerisinde geçen bitkilerin kullanımından önce, adı geçen bitkilere alerjiniz olup olmadığını kontrol ettirdikten sonra kullanmanız tavsiye olunur. Hayata sağlıklı, afiyet içinde, faydali yaşamanız dileklerimizle.

In keinem Fall werden diese Website veröffentlichen Informationen zu diagnostizieren, zu behandeln, zu heilen, Natur. Haben Sie konsultieren irgendwelche Gesundheitsprobleme zuerst Ihren Arzt.
In no event shall this web site post information to diagnose, treat, cure, nature. If you have any health problems consult your doctor first.

Ни в коем случае этот веб-сайт должен размещать информацию для диагностики, лечить, вылечить, природа. Если у вас есть какие проблемы со здоровьем проконсультируйтесь с вашим врачом сначала.

कोई घटना में इस वेब साइट करने के लिए निदान, उपचार, जानकारी पोस्ट करेगा इलाज, प्रकृति। यदि आप अपने चिकित्सक से परामर्श पहले किसी भी स्वास्थ्य समस्याओं है।
在沒有事件此 web 網站應張貼資訊,診斷,治療,治癒,自然。如果您有任何健康問題先諮詢你的醫生。

En aucun cas ce site web doivent publier des informations pour diagnostiquer, traiter, guérir, nature. Si vous avez des problèmes de santé consultez votre médecin au préalable.

في أي حال من الأحوال هذا الموقع آخر المعلومات لتشخيص، وعلاج، علاج، الطبيعة. إذا كان لديك أي مشاكل صحية استشارة الطبيب أولاً.

2 yorum

  1. Geri bildirim: Google

  2. Geri bildirim: Google

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir