Turkuaz Renk Beyin Sağlığını Faydalıdır

Beyin sağlığında faydalı Turkuaz renk düzenleyici, beyin faaliyetini sakinleştirir, yeniden oluşumunu teşvik eder Dikkatlerin size yönelmesini sağlar. Genellikle İnsanlara açık bir iç dünyanız vardır. Bu renk ten hoşlananların duygu ve düşüncelerinin saf ve açık olduğu görülür. Giysilerinizde turkuazı kullanırsanız genç ve dinamik kalırsınız. Turkuaz Hayat ve rir, arındırır, ağrı giderir, serinletici, cilt problemlerine, başağrısına ve strese karşı faydalıdır. Altın Sinir sistemini güçlendirici, depresiyona faydalı, dalak, mide ve karaciğerin çalışmasını düzenler. Beyin sağlığında faydalı Turkuaz renk , aurayı güçlendirir, kalp, dolaşım, Beyin sağlığında faydalı Turkuaz renk organlarımızın faaliyetini sakinleştirir, ağrıyı azaltır, rahatlatır ve heyecana eğilimli duygu Aralığını azaltır. Mor, lila, pembe tonları arasındaki rengi de Türk mutfağında salatalara renk ve lezzet ve rmek için tercih edilmiştir.
****



****
Sinir sistemi beyin faaliyetleri Beyin sağlığında faydalı Turkuaz renk Beyinde beyincik denge ve kas hareketlerini düzenler, orta kısımdaki beyin ve omuriliği bağlayan piramit biçimindeki omurilik soğanı ile pons köprüsü kafatasından çıkarak omurgaya girer ve kalp atış hızını, sindirim süreçlerini, nefes alıp verme gibi süreçleri düzenler. Talamusla beraber reflekslerin denetlenmesi, iç organlardan gelen iletilerin düzenlenmesi, iç ortamın düzeni, uyku, heyecan denetlenmesi yapılır. Talamus omurilik soğanıyla yarım küreler arasında kesişim noktasıdır. Koku haricinde gelen duyu uyarılarını toplar, bunları kabuk bölgesine gönderir, duyuları bilinçli olarak değerlendirir. Beyin sağlığında faydalı Turkuaz renk Talamusun altındaki hipotalamus, cinsiyetle bağlantılı hisleri, hoşlanma, ağrı, susama ve acıkma gibi hisleri, vücut ısısı, kan basıncı, iç organların işlevlerini düzenler. Beyin sağlığında faydalı Turkuaz renk Sinir sistemi beyin, sinir sistemi denildiği zaman nöron adı verilen hücre yığını düşünülebilir.Fakat bu sistem mükemmel şekilde yaratılmış kompleks bir sistemdir. Ana merkezleri yakın şekilde kafatası içine yerleştirilmiş, uzantılar ve tali merkezlerde vücuda yayılmış şekildedir.
***



***
Beyin sinir sistemi başkanlığını yapmaktadır. Talamus, hipotalamus, beyincik, omurilik soğanı, omurilik gibi kısımlara ayrılan merkezi sinir sistemi, buralardan çıkan ve etrafa yayılan çevresel sinir sistemi sistemin parçalarıdır. İki yarım küreden oluşan beyin dışında, diğer kısımlar beyin sapıdır. Bu alanlar oldukça önemlidir. Beyin sağlığında faydalı Turkuaz renk Omurilik kafatası dışında olsa da, merkeze bağlıdır. Kanalın içinde dizili olan omurlarda herhangi bir yaralanma olması halinde, bunun beyne yakınlığı ölçüsünde yaşamsal önemi yükselir. Ana merkezden vücuda yayılan sinirlerde oluşan yaralanmalarda, bağlı olan doku ve organda felç olsa bile, yaşamı tehdit etmez. Sinir sistemi beyin birlikte işlev gören yapılardır. Vücuttaki sinirlerin uzunluğu yaklaşık 768.000 km dir. Bunun ortalama 400.000 km si çevresel sinirlere, 368.000 km si merkezi sinir sistemine aittir. Beyindeki hücrelerden aynı anda geçen bilgi 200.000 civarındadır.

 

Vücuttan her bölgeden her zaman milyonlarca bilgi, bu hücrelerden geçerek merkez sistemden çevresel sisteme, çevresel sistemden de merkeze aktarılır. Beynin sahip olduğu hücreler yaklaşık 30 milyardır.n hatta ömür boyu devam eden hastalık tipidir, Krnk hastalığın diğer bir adı da müzmin hastalıktır, Bir hastalık Akut olabilir ancak akut olması şiddetli olması anlamına gelmez, akut hastalık hafif şelikde de atlatılabilinir, Akut ve Kronik hastalık arasında kalan hastalıklara subakut hastalık denir, Krnk hastalık için ve rilebilecek önemli örneklerin başında bronşit gelir, Akut hastalığa ve rilebilecek en öneli örnek site grip ve sinüzit dir, Akut hastalığın süresi ortalama 3-14 gün arası sürer, Krnk Astım, Diyabet, Hipertansiyon, kronik yorgunluk, kronik faranjit, krnk sinüzit, krnk öksürük, kronik böbrek yetmezliği kronik olarak sayabileceğimiz hastalıklar arasındadır Beyin sağlığında faydalı Turkuaz renk Sağlık harcamalarının büyük bir kısmı (%60-80) kronik hastalıkların tedavisi için yapılmaktadır.



Akut viral solunum yolu hastalıkları, en sık görülen hastalıklardandır. Tüm akut hastalıkların yarısından fazlasını oluştururlar. Bu hastalıklar antibiyotiklerin en sık, yanlış kullanıldıkları hastalıkların başında gelirler. Rinovirüs, corona virüs, respiratory syncytial virüs, para influenza virüs, adeno virüs, influenza tip A,B ve C virüs, herpes simplex virüs ve enterovirüslar akut viral üst solunum yolu hastalıklarına neden olan virüslerdir. Beyin sağlığında faydalı Turkuaz renk Merkezi sinir sisteminde bulunan hücrelerde hasar olduğunda, bu hücreler kendilerini onaramıyor. Ancak çevresel sinir sistemindeki hasarlarda hücre gövdesi zarar görmediyse, bunların uzantıları tamir edilebilir. Omurilikten 31 çift sinir çıkmaktadır. Beyin bölgesinden de 12 çift sinir çıkar. Bunların tamamı merkezi sinir sisteminden çıkarak, organlara dağılır. Çevresel sisteme ait sinirler iskelet kasına dağılan somatik sinir sistemi, iç organlara dağılan otonom sinir sistemi olarak ayrılır. Beyin sağlığında faydalı Turkuaz renk Otonom sistemde sempatik ve parasempatik olarak ayrılır. Bunlar iradi ve irade dışı faaliyetleri düzenler.

İşte bu sistem sinir sistemi beyin faaliyetlerini akıl almaz şekilde düzenler. Bu süreç Şamanizmden başlayarak Hint, Çin, Mısır, Yunan ve İslam medeniyetlerince de devam etmiştir. Bu çalışmada, başlangıçta renk sıvı preparatları yada renk kartlarının yardımına başvurulsa da zamanla içsel renk tonlarınızı kendi başınıza algılayabilecek düzeye gelirsiniz. Beyin sağlığında faydalı Turkuaz renk Masaj Terapisi Yine çiçek ve Renklerin enerjisine başvurulan, terapiyi destekleyen bir uygulamadır. Sinir sıkışmasından ötürü ağrıyan bölgelere, duyu hassasiyetini kaybeden uzuvlara ve kronik baş ağrılarına yönelik bir çalışmadır. Beyin sağlığında faydalı Turkuaz renk bu çalışmada terapistiniz size Kahuna ve Efloraj tekniklerini uygular. Çiçek ve renk titreşimleri seans sonunda bioenerji dengelemesi ile tamamlanır.

ferhan bala

Hayata faydali olmak, Hayatta Mutlu olmaktir.

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Paylaş
Paylaş