Yumurta Kas Geliştirir.

Beden Sağlığına çok faydalı için taze yumurtanızı ister çiğ, haşlanmış, kızarmış, çırpılmış, buğulanmış ister herhangi bir şekilde yemeye karar verin,­kas geliştirmeye ­ilginiz varsa acilen daha fazla Beden Sağlığına çok faydalı için yumurta yemeye başlamanız gerekiyor.  Beden Sağlığına çok faydalı Yumurtanın içinde A, B, D ve E vitaminleri bulunmaktadır. Diğer birtakım vitaminleri de içerir. A vitamini Beden Sağlığına çok faydalı Yumurtanın sarı kısmında bulunan bir vitamindir. Özellikle gözler için faydalı olan bu vitamin, kemik gelişiminin sağlıklı oluşunu ve diş sağlığı için de gerek duyulan bir vitamindir. Enfeksiyona karşı koruma sağlar, solunum sistemini ve sindirim sistemini güçlendirir. Bağışıklığa katkı sağlar. İnsan sağlığında Bilmeniz gereken bir şey daha var.

****



****

Haşlanmış İnsan sağlığında için yumurta atıştırmak, açlık ağrılarının saatler boyu etkili bir biçimde uzaklaşmasını sağlar. Bu kadar çok faydanın tümü, bir küçük paketin içinde! İnsan sağlığındaiçin yumurtanın kolesterol ve yağ içeriği konusunda endişeli olabilirsiniz. Aslında bir adet İnsan sağlığında için yumurta sadece beş gram yağ ve iki gramdan daha az miktarda doymuş yağ (fakir yağ) içerir. Çalışmalar ayrıca Beden Sağlığına çok faydalı için yumurta sarısı içindeki kolesterolün, kanınızdaki kolesterol seviyesini yükseltmediğini göstermiştir. Fakat doymuş yağın aşırı derecede tüketimi kolesterol seviyesini yükseltir. Dolayısıyla vücut geliştirme rutinlerini en iyi hale getirmeyi gerçekten istiyorsanız, diyet planınızda haşlanmış Beden Sağlığına çok faydalı için yumurtaya yer ayırmalısınız. Beden Sağlığına çok faydalı bir Beden Sağlığına çok faydalı Yumurta 77 kalori, 6 gram protein ve 5 gram sağlıklı yağ ve aynı zamanda hatırı sayılır miktarda D, E, K, B6 vitaminleri, kalsiyum ve çinko içerir.



Ayrıca aşağıda anlatacağım gibi sağlık için çok önemli bazı eser maddeler de Beden Sağlığına çok faydalı Yumurta da bulunur. Beden Sağlığına çok faydalı Yumurta gerçekten ihtiyacımız olan her şeyi az veya çok içeren muhteşem bir gıdadır.

Bu rakamlar ABD Tarım Bakanlığı’nın (USDA) 4 yaşından büyükler için önerdiği 2000 kalorilik beslenme programı temel alınarak oluşturulmuştur. D vitamini provitamin olarak bulunan bir vitamin olup güneş ışınları ile aktive olan bir yapıya sahiptir. Beden Sağlığına çok faydalı Yumurta sarısı ise D vitamini bulunduran nadir besinlerden biridir. Güneş ışığından faydalanma ve Beden Sağlığına çok faydalı Yumurta tüketimi ile çocuklarda kemik gelişimine etkili bir katkı sağlanabilir. Kemik bozukluğu engellenir.

Vücudumuzu zararlı maddelerden koruyan E vitamini de barındıran Beden Sağlığına çok faydalı Yumurta, E vitamini açısından da zengindir. E vitamini oksidasyonu sağlayarak zararlı maddelerden korunmayı sağlar.
***



***
Beden Sağlığına çok faydalı Yumurta B2 vitamini bakımından zengindir.B2 vitamini deri ve göz sağlığı için gerekli olan bir vitamindir. Üstelik bazı besinlerin enerjiye dönüştürülmesinin sağlanabilmesi için B grubu vitaminlere ihtiyaç duyulur. Beden Sağlığına çok faydalı Yumurtada bulunan bir diğer maddeden bahsedelim.

Yani Beden Sağlığına çok faydalı Yumurta kendinizi daha doygun hissetmenizi ve gün boyunca daha az kalori almanızı sağlıyor. Beden Sağlığına çok faydalı Yumurtanın içinde eser miktarda karbonhidrat var ve bu da kan şekerinizi yükseltmeyeceği anlamına geliyor. Kahvaltıda Beden Sağlığına çok faydalı Yumurta veya simit yiyen 30 fazla kilolı ve obez kadın arasında yapılan bir araştırma Beden Sağlığına çok faydalı Yumurta yiyen grubun öğle yemeğinde ve sonraki 36 saat boyunca daha az ediğini gösteriyor.Bir başka araştırmada fazla kilolu bir grup erkek ve kadın düşük kalorili bir diyete sokuldu ve kahvaltıda 2 Beden Sağlığına çok faydalı Yumurta veya aynı kaloride simit yedirildi.





8 hafta sonra Beden Sağlığına çok faydalı Yumurta yiyen grubun Vücut Kitle Oranı %61 daha fazla azaldı %65 daha fazla kilo verdi Bel çevresi %34 daha fazla inceldi Vücut yağ oranı %16 daha fazla azaldı Sadece sabahları güne 2 adet Beden Sağlığına çok faydalı Yumurtayla başlayın ve sizi nasıl tok tutacağını göreceksiniz. Vücut geliştirme sporu yapıyorsanız vazgeçilmeziniz olacak besinlerden birisi şüphesiz ki taze doğal Yumurtadır.Önemli derecede protein içeren diğer besinler ile karşılaştırıldığında da açık ara öndedir. Taze doğal Yumurta %94, süt %85, balık %75 ve kırmızı et %74 oranında kaliteye sahiptir. Sporcular eğer diyet dönemindeyse taze doğal Yumurtanın sarısını minimum düzeyde tüketmelidir. Normal zamanlarda ise günde en fazla 2 adet tüketmelisiniz.  Çağımızın estetik algısının büyük etkileri, sağlıklı bir yaşam arzusunun hemen hemen herkeste sıklıkla görülmesinin ardından pek çok kişi yağ kütlelerini vücutlarından uzaklaştırarak kaslı bir vücut yapısına sahip olmayı istiyorlar. Ancak kişilerin bu hedefine ulaşması sık ve aşırı miktarlarda pek çok kişi tarafından tüketilen sağlığa zararlı gıdaların tüketimi ile oldukça zor olacaktır.

Bu da yağın daha uzun sürede vücuttan atılmasına neden olabilir. Kas Yapan Yiyecekler Nelerdir? Konu kas geliştirme olunca, sağlıklı kaslar için yapılan egzersizler kadar önemli tek şey nasıl bir beslenme programı uyguladığınızdır. Organların, sinirlerin ve geri kalan tüm vücut sisteminin doğru çalışabilmesi gıdalar yoluyla aldığımız protein, karbonhidrat, yağ, vitamin ve minerallere bağlıdır.

Mesela taze doğal Yumurta sarısı yalnız biyolojik bakımdan en değerli protein kaynağı değildir, aynı zamanda yağların çözülmesini sağlayan ve kas konsantrasyonunu arttırmaya yardımcı B12 vitamini de içerir. Aşağıda kas gelişimine katkıda bulunan bazı yiyeceklerin listesi yer alıyor ancak bu yiyecekler “kas yapıcı besinler” kategorisinde yer alan gıdaların tam listesi değildir.

Badem, Bakliyat, Fasulye, Ananas, Ay çekirdeği, Zeytinyağı, Brokoli, Ispanak, Yulaf, Domates, Portakal, Elma, Havuç, Su, Yeşil çay, Pancar, Zerdeçal, Süt, Kivi, Tahin, Salatalık, Kırmızıbiber, Sirke, Avokado, Böğürtlen, Kefir,
Kemik, yumurta, Tavuk, Saç, kalori, yağ, omega 3 yağ asidi, omega 6 yağ asidi, kolin, su, kolesterol, protein, A vitamini, D vitamini, E vitamini, riboflavin, B6 vitamini, folat, B12 vitamini, peptit, Meme, fetesün, Kemik Erimesi, zencefil,  yumurta kabuğu, kapari, kapari turşusu, limon, sarımsak, yumurta kabuğu kürü, Katarak, Lutein, sistein, kalsiyum, magnezyum, demir, folik asit, çinko, Omega 3, LDL kolestrol,

#Badem, #Bakliyat, #Fasulye, #Ananas, #Ay çekirdeği, #Zeytinyağı, #Brokoli, #Ispanak, #Yulaf, #Domates, #Portakal, #Elma, #Havuç, #Su, #Yeşil çay, #Pancar, #Zerdeçal, #Süt, #Kivi, #Tahin, #Salatalık, #Kırmızıbiber, #Sirke, #Avokado, #Böğürtlen, #Kefir, #Kemik, #yumurta, #Tavuk, #Saç, #kalori, #yağ, #omega3yağasidi, #omega6yağasidi, #kolin, #su, #kolesterol, #protein, #Avitamini, #Dvitamini, #Evitamini, #riboflavin, #B6vitamini, #folat, #B12vitamini, #peptit, #Meme, #fetesün, #Kemik Erimesi, #zencefil, #yumurtakabuğu, #kapari, #kapariturşusu, #limon, #sarımsak, #yumurtakabuğukürü, #Katarak, #Lutein, #sistein, #kalsiyum, #magnezyum, #demir, #folikasit, #çinko, #Omega3, #LDLkolestrol,

ferhan bala

Hayata faydali olmak, Hayatta Mutlu olmaktir.

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Paylaş
Paylaş